Mandag d. 22/10 2018  

   Hedensk tidsskrift om Samfund og Kultur     

 Info        Redaktionel linje          Skribent         Abonnement          Annonce         
     
  Nyheder  
  Valravnens.Blog

Valravn Fortsætter ikke


 
  I Byen  
 
 
  Redaktionelt  
 
 
     
     
     
Afstemning
AFSTEMNING
SLUT
Diskussions forum
 Valravn Artikel
 Valravn Afstemning
 Valravn Debat
 Valravn Politik
 Valravn Etik
 Nordisk Asetro Forum
Vis Salg
 Gamle numre
Tilmeld dig Valravns nyhedsbrev

 

Valravn - Hedensk tidskrift om samfund og kultur

"Valravn - Hedensk tidskrift om samfund og kultur" vil ikke bare tage pulsen på Asetromiljøet. Det vil også være en spydspids for udbredelsen af hedensk kultur og accepten af hedenske værdier i samfundet i øvrigt. Tidskriftet er uafhængigt af organisationsinteresser, og tilstræber at dække synspunkter fra det meste af miljøet.

Valravn indeholder artikler om aktuelle emner, der ikke bare berør Asetromiljøet, men anlægger en asetro synsvinkel på generel samfunds- og kultur- politik.Vi bringer interviews med for Asetromilijøet relevante og interessante personer. Debatartikler hvor skribenter har lejlighed til at causere over et for asetromiljøet relevant emne, der ligger skribenten på sinde. Der er en fast rubrik med teologisk debat, hvor miljøet som sådan kan vende emner, der vedrører gudedyrkelsen.

Læserbreve bliver bragt i forkortet form i en særlig læserbrevssektion, i det omfang der er plads. Der er også en kontaktside for folk, som ønsker at starte bl??tgrupper og lign. Ligeledes er der en aktivitetsoversigt, som er gratis for bl??tgrupper. Forhåbentlig bliver der også plads til en tegneserie.

Hvad du derimod ikke vil finde i Valravn er bl??tsbeskrivelser, mjødopskrifter og anvisninger på, hvordan man renser et drikkehorn. Den slags er foreningsbladene meget bedre til.

I første omgang vil Valravn blive udgivet i Danmark, men det skal fra starten være klart, at Valravn skal dække hele det skandinaviske Asetromiljø. Derfor vil artikler på Norsk og Svensk ikke blive oversat, men bragt på originalsproget.